Ja se si shprehet nje mikja e Netes nens se Kryeministrit Rama.Ajo thote se:”Neta ishte me shkollë të lartë, ishte një grua komunikuese, edhe me njerëzit më të thjeshtë, deri te ai më lart. Ishte një grua e mrekullueshme, e zgjuar, punëtore. Ajo i bënte të tëra. Atëherë i kishte të dy çunat sportistë. Më thoshte, ka raste që një lavatrice vetëm me çorapet e sportit i laj. Ishte nikoqire jashtëzakonisht, për shtëpi, për të gatuar, për të pritur, për të përcjellë. Ishte një shoqe që ta bënte zemra të shkoje prapë ta takoje dhe të flisje…

Ju vjen keq që ceremonia nuk mund të bëhet ashtu sikur ndodh zakonisht?

Më vjen keq, se për ceremoninë e Kristaq Ramës kam qenë deri në fund. Por për Netën erdhi kjo puna e virusit dhe nuk dimë se cfarë do të bëhet si e kanë organizuar. Erdhi puna ters me këtë virusin.

Cili është momenti më i bukur që kujtoni bashkë apo më i vështirë?

Ajo nuk të krijonte momente të vështira, vetëm kënaqësi. Bëhesha shumë me atë. E doja, e doja. Edhe më donte. Rrinte me tim bir kështu… pinin cigare, e mbushnin atë tavllën, bënin muhabet shumë, ma donte djalin… Iku Neta, iku…

Check Also

Lajmi fundit, Pipero jep keshillen e rendesishme: Nese keni shenja tre ditet e para, mos perdorni asnje gje, pas dites se 3 duhet qe te …

Mjeku Pellumb Pipera tashme i nohur per keshillat e tij dhe eshpjegimin per cdo dileme. Ke…