Uncategorized

A do të ketë mbyllje totale PERSERI?/ Rama jep përgjigjen e rëndësishme qe mezi e prisnim

A do të ketë mbyllje totale PERSERI?/ Rama jep përgjigjen e rëndësishme qe mezi e prisnim

Edi Rama iu drejtua qytetarëve shqiptarë, duke folur në lidhje me një mbyllje të dytë pasi numri i te infektuarve eshte rritur shume dhe situata eshte e veshtire.

Ai tha të gjithëve të kontribuojnë që një gjë e tillë të mos ndodhë, por nuk e përjashtoi një mundësi të tillë.

Ai u shpreh:“Kontribuoni që të shmangim një mbyllje tjetër në çdo mënyrë, dhe mos dyshoni në asnjë statistikë të qeverisë dhe as mos bini pre e frikës nga ata që ju duan mish për topin e luftës për pushtet e plaçkë.

Edhe Shqipëria do e kalojë pjesën më të madhe të keqe, por që do ta heqim deri në fund me forcën e karakterit tone.”

Ndaj ruani distancimin social perdorni masken dhe lani duart.