Uncategorized

Arjan Konomi i përvishet Sarës/ E keni mbushur kupën, s’duroj dot më

Arjan Konomi i përvishet Sarës/ E keni mbushur kupën, s’duroj dot më

Opinionisti Arjan Konomi ka reaguar me tone të ash pra ndaj Sarës pas përgjigjes që i dha ajo Rinianit gjatë bisedës në studio.

Për këtë i ka kërkuar që të ndalojnë arrogancën dhe të përgjigjen me argumente ndaj secilit prej konkurrentëve.

Sara: Mund të kem flirtuar, por jo tra dhti.

Riniani: Pse flirtimi nuk është tra dhti?

Sara: Paske kapur flokët sot.

Arjani: Çfarë është kjo arro gancë, keni argumente. E keni mbushur kupën me këtë fjalorin tuaj. O mësoni rregulloni gjuhën, ose mos dilni të takoheni me këta djem. Këta do flasin, mund të thuash është mendimi jot, për mua nuk ka rëndësi.

Pse vazhdoni me këtë arro gancë? Boll se nuk mund ta durojmë më, po e mbushni kupën.