Uncategorized

Lum nusja e Ermal Fejzullahut! Vjehrra e saj i bën dedikim zemre, ja çfarë shkruan për të

Lum nusja e Ermal Fejzullahut! Vjehrra e saj i bën dedikim zemre, ja çfarë shkruan për të

Ariana dhe Ermali janë çifti simpatik i estradës. Dyshja Fejzullahu ka ditë që kanë filluar pushimet në atraksionin më të vizituar nga vipat shqiptarë.

Ata ndodhën në Dubai, ku nga atje nuk kanë munguar imazhe e shumta që kanë sjellë për ndjekësit e tyre.

Mungesa e tyre po vërhet edhe në shtëpi. Është Nera ajo e cila me anë të kësaj foto iu shprehë dashurinë djalit dhe resë. “Dashurit e nanes”, ka shkruar ajo.